Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

Wandelroute: Pinkeveerse brug Giessenburg

Wandelen vanuit Hoornaar naar de Pinkeveerse brug

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar kunt u een heerlijk rondje “Pinkeveer” wandelen. Deze route is 8 kilometer lang en u kunt onderweg stoppen voor een kop koffie met iets lekkers bij TheeTuin HannesHeerlijkheid of een ijsje bij de IJsboerderij Den Boer.

Route

Vanaf de oprit van Bed & Breakfast Hoornaar slaat u rechtsaf de Dorpsweg op, richting het centrum van Hoornaar. Na ca 1 kilometer gaat u op het kruispunt midden op het dorp naar rechts, de Lage Giessen. Langs diverse weilanden vervolgt de weg tot aan de molen van Schelluinen. Hier gaat u echter niet naar links, maar rechtsaf. De weg begint wat bochtiger te worden en net voor het ‘Pinkeveer’ (een witte brug over de Giessen) ziet u aan uw linkerhand IJsboerderij Den Boer (check de website voor actuele openingstijden).

Eenmaal over de “Pinkeveerse brug” slaat u rechtsaf en volgt de bordjes “Thee Thuin Hannes Heerlijkheid”. Hier kunt u vanaf begin april t/m eind (check ook hier de website voor actuele openingstijden) september in het weekend genieten van een kop koffie, thee en wat lekkers. Op andere dagen is het mogelijk om gebruik te maken van de picknickweide. Vanaf de Theetuin is het nog ca 2 kilometer de weg vervolgen, waarbij u het water ‘De Giessen’ aan uw rechterhand ziet.

Bij de Witte brug gaat u nog eenmaal naar rechts, en na een scherpe bocht naar links bent u weer terug bij Bed & Breakfast Hoornaar.

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.