Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

OVER ONS

Ontmoet de Familie de Bruijn

Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar: Ons Verhaal

Al meer dan 40 jaar genieten wij, Koos & Nel de Bruijn, van het leven in Hoornaar. Dit charmante dorp, gelegen in de Gemeente Molenlanden, heeft ons altijd veel vreugde geschonken. Bovendien bevinden we ons hier op een centrale locatie, perfect gepositioneerd tussen de bruisende steden Utrecht, Rotterdam en Breda.

In 2012 kregen we een geweldige kans om ons nieuwe avontuur te starten. Samen met onze dochter en haar gezin besloten we om twee nieuwe huizen te bouwen. Na de verhuizing, de sloop van ons oude huis en de aanleg van een prachtige tuin, realiseerden we ons dat er nog één ruimte onbenut was in ons nieuwe onderkomen aan Dorpsweg 65a. Met de hulp van onze zoon hebben we deze ruimte omgetoverd tot een comfortabele en gastvrije Bed & Breakfast.

We zijn trots op het eindresultaat en nodigen u van harte uit om het zelf te komen bewonderen. U bent van harte welkom om langs te komen op Dorpsweg 65a in Hoornaar en te ervaren wat onze Bed & Breakfast te bieden heeft. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken.

Over ons

Ontmoet de Familie de Bruijn: Het team achter Bed & Breakfast Hoornaar

Nel de Bruijn

Nel is de zorgzame gastvrouw van Bed & Breakfast Hoornaar. Naast haar werk in de ouderenzorg, past ze structureel een dag op haar kleinkinderen, verzorgt ze het ontbijt voor de gasten, is ze veel aan het tuinieren, handwerken, wandelen en zwemmen in natuurbad de Donk in Hoornaar.

Koos de Bruijn

Koos is de drijvende kracht achter Bed & Breakfast Hoornaar. Naast zijn werk als zelfstandige (Klusbedrijf Hoornaar), zet hij zich actief in voor verschillende lokale initiatieven. In zijn vrije tijd geniet hij met volle teugen van zijn kleinkinderen en stapt hij maar liefst drie keer per week op de racefiets.

Mariëlle de Bruijn

Mariëlle is de buurvrouw én dochter van Koos & Nel de Bruijn. Zij heeft de huisstijl van Bed & Breakfast Hoornaar ontworpen. Via haar bedrijf …met M erbij is ze verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen en social media activiteiten van de Bed Breakfast en andere bedrijven in de regio.

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.