Wees welkom!

Maak kennis met het team van
Bed & Breakfast Hoornaar

De bouw van Bed & Breakfast Hoornaar

Al 40 jaar wonen wij, Koos & Nel de Bruijn, met veel plezier in Hoornaar.
Een klein dorp in de Gemeente Molenlanden, maar tevens centraal tussen de steden Utrecht – Rotterdam – Breda.

Toen in 2012 de gelegenheid zich voor deed om twee nieuwe huizen te bouwen, samen met onze dochter en haar gezin, zijn we hier enthousiast mee gestart. Na de verhuizing, de sloop van ons oude huis en de aanleg van de tuin, was er nog 1 ruimte onbenut in ons nieuwe onderkomen op Dorpsweg 65a. We hebben, samen met onze zoon, de mouwen weer opgestroopt en hier een ruime Bed & Breakfast van gemaakt.

We nodigen u van harte uit om het eindresultaat op Dorpsweg 65a in Hoornaar met eigen ogen te komen bewonderen.

Over ons

Maak kennis met het team van Bed & Breakfast Hoornaar, de familie de Bruijn.

Nel de Bruijn

Nel is de zorgzame gastvrouw van Bed & Breakfast Hoornaar. Naast haar werk in de ouderenzorg, past ze structureel een dag op haar kleinkinderen, verzorgt ze het ontbijt voor de gasten, is ze veel aan het tuinieren, handwerken en wandelen.

Koos de Bruijn

Koos is de drijvende kracht achter Bed & Breakfast Hoornaar. Naast zijn werk als zelfstandige (Klusbedrijf Hoornaar), is hij betrokken bij de Vierdaagse Alblasserwaard, geniet hij volop van zijn kleinkinderen en stapt hij zelf 3x per week op de racefiets.

Mariëlle de Bruijn

Mariëlle is de buurvrouw én dochter van Koos & Nel de Bruijn. Zij heeft de huisstijl van Bed & Breakfast Hoornaar ontworpen en is via …met M erbij verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen en social media activiteiten.