Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

TIPS

Ontdek de beste tips in de omgeving van Hoornaar

Ontdek de charme van Hoornaar: Activiteiten, Restaurants en Musea

Naast de gevarieerde fiets- en wandelroutes die u hier op onze website kunt ontdekken, willen we u ook graag wijzen op enkele andere interessante activiteiten, eetgelegenheden en musea in en rondom Hoornaar.

In de pittoreske Gemeente Molenlanden, waar Hoornaar deel van uitmaakt, vindt u een schat aan mogelijkheden om uw verblijf nog boeiender te maken. Bezoek lokale restaurants en proef de heerlijke streekgerechten, verken de prachtige natuur en het landschap, en ontdek musea die u meer inzicht geven in de rijke geschiedenis en cultuur van deze regio.

Bovendien nodigen we u uit om het platform “Ontdek de Alblasserwaard” te verkennen, een initiatief van Den Hâneker. Bed & Breakfast Hoornaar is al vele jaren lid van deze prachtige natuur- en landschapsvereniging in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. Hier kunt u nog meer informatie en inspiratie vinden om het meeste uit uw verblijf te halen en de schoonheid van deze regio te ervaren.

Kortom, er is zoveel te ontdekken en te genieten in Hoornaar en de omliggende gemeente Molenlanden. We staan klaar om u te begeleiden naar een onvergetelijke ervaring, zowel binnen als buiten onze B&B.

Activiteiten

Sampan/ fluisterboot huren – Giessenburg

Sloep huren bij Sloepverhuur Slingeland – Noordeloos

IJsboerderij den Boer – Giessenburg

Gezellig winkelen in landelijke sferen bij de Graanbuurt – Giessenburg

Golven bij de Golfbaan - Noordeloos

Eten & drinken

De GieserWildeman – Noordeloos

Brasserie 9par3 – Noordeloos

't Raadhuis Eten & drinken – Goudriaan

Eetcafé De Dam – Nieuwpoort

Heeren aan de Haven – Streefkerk

Piazza della Vita – Hoornaar

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.