Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

CONTACT

Navigeer gemakkelijk naar Bed & Breakfast Hoornaar.

Contactinformatie, Adres en Route naar Bed & Breakfast Hoornaar

Ontdek hoe u eenvoudig in contact kunt komen met Bed & Breakfast Hoornaar. Onderstaand vindt u onze contactinformatie, adresgegevens, het antwoord op de meest gestelde vragen en een handige routebeschrijving om uw verblijf bij ons nog gemakkelijker te maken.

Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te verwelkomen in onze gezellige accommodatie in Hoornaar.

Kaart & Route

Klik op de kaart om de route naar Dorpsweg 65a – Bed & Breakfast Hoornaar te bekijken.

Contact

Voor vragen of reserveringen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

FAQ

Hieronder vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind u de antwoorden op veel gestelde vragen:

Vanaf Bed & Breakfast Hoornaar is het 0,8 km naar het centrum van het dorp. In het centrum bevindt zich een supermarkt, kapper, slijterij, bloemist, Italiaans restaurant, Fijnproevertje (zorgwinkel, assortiment:  brood, kaas, noten, chocolade en cadeauartikelen) met voldoende parkeergelegenheid.  Ook is er een slager, gezondheidscentrum(met o.a. huisarts – apotheek – fysiotherapie en PIN automaat) en cafetaria in het dorp Hoornaar.

Op de 2e verdieping is een ruim tweepersoonsbed aanwezig (kan ook als 2 losse bedden opgemaakt worden).

Het is mogelijk om voor langer verblijf in verband met werk of voor een tijdelijke overbrugging vanwege een verhuizing voor een langere periode te verblijven in Bed & Breakfast Hoornaar. Neem contact op via bovenstaand contactformulier om de mogelijkheden met ons hierover te bespreken.

 

Ja, wij hebben voldoende mogelijkheden om uw fiets(en) binnen te stallen. Ook zijn er oplaadmogelijkheden voor e-bikes binnen aanwezig.

 

 

Ja, dat kan. Mocht u niet de behoefte hebben om in Hoornaar of omgeving uit eten te gaan, dan kunt u heel eenvoudig in het appartement een maaltijd klaarmaken met gebruik van de kookplaat of combi magnetron. In de keuken zijn tevens een Senseo, waterkoker, servies en koelkast aanwezig.

Klik hier voor een overzicht van tips in de omgeving voor een hapje & drankje

Klik hier voor een een aantal fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kunnen we – afhankelijk van de wensen – ook bij aankomst een route op maat voor u maken.

Klik hier voor een een aantal wandelroutes vanuit Bed & Breakfast Hoornaar. Uiteraard kunnen we – afhankelijk van de wensen – ook bij aankomst een route op maat voor u maken.

FACILITEITEN IN BED & BREAKFAST HOORNAAR

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.