Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

WANDELEN

Ontspan en geniet van de natuur tijdens een wandeling door de weilanden en polders

Ontdek de Magie van Wandelen vanuit Bed & Breakfast Hoornaar

Stap binnen in een wereld van rust en natuurlijke schoonheid, want bij Bed & Breakfast Hoornaar nodigen we u uit om de prachtige wandelroutes van de omgeving te verkennen. Of u nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende wandeling, er is voor elk wat wils.

Onze locatie biedt talloze mogelijkheden voor wandelavonturen. U kunt de knooppunten van het WandelRouteNetwerk volgen en uw eigen pad creëren door de betoverende landschappen. Verken diverse routes in en rondom ons charmante dorp, bewonder het schilderachtige landschap en geniet van de frisse lucht.

Als u wat verder wilt gaan, kunt u gemakkelijk de fiets of de auto pakken en naar prachtige plekken zoals de Zederik, langs de Graaf of het beroemde UNESCO Wereldwerfgoed Kinderdijk reizen om daar kilometers te voet af te leggen.

En voor degenen die ook geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur, biedt onze omgeving diverse gezellige en authentieke stadjes om te verkennen. Slenter door de straten, proef lokale lekkernijen en geniet van de vriendelijke sfeer. Nel de Bruijn, uw gastvrouw, deelt uw passie voor wandelen. Tijdens uw verblijf staat ze klaar om u te adviseren en te inspireren met prachtige wandelroutes in de omgeving van Hoornaar.

Kortom, bij Bed & Breakfast Hoornaar wachten er talloze wandelavonturen op u. Trek uw wandelschoenen aan, adem de frisse lucht in en laat de natuur u betoveren. Laat ons uw gids zijn terwijl u geniet van de kleine dingen in het leven tijdens een ontspannende wandeling.

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

WANDELINSPIRATIE

TIP! (Avond) wandeling van ca 4km

Vanaf de oprit van Bed & Breakfast Hoornaar kunt u direct starten met een prachtige route die van harte aan te bevelen is om na aankomst of begin van de avond te lopen. Stevige schoenen zijn een aanrader om de wandeling van ca 4 km door het weiland, langs het water de Giessen, over onverhard pad en laatste stukje asfalt goed te volbrengen.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Pinkeveerse Brug
wandeling 8 km

Vanaf de B&B wandelt heeft u de optie om langs het natuurbad de Donk te gaan of via de Dorpsweg naar het centrum om vervolgens af te slaan richting Schelluinen/ Giessenburg. Afhankelijk van tijdstip en seizoen is een tussenstop bij IJsboerderij den Boer een aanrader. Vanaf de Pinkeveersebrug vervolgt u de route langs een pittoresk weggetje

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Wandelroutes in de regio

Of u nu de knooppunten van het WandelRouteNetwerk wilt volgen, direct vanuit Bed & Breakfast Hoornaar wilt vertrekken, of liever eerst met de auto of de fiets naar een nabijgelegen stad wilt reizen voor een korte of uitgebreide wandeling, Hoornaar, centraal gelegen in de regio, biedt tal van mogelijkheden voor uw wandelplezier.

Klik op onderstaande knop om vooraf wandelinspiratie via e-mail te ontvangen.

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.