Wandelen biedt ontspanning

Genieten van de kleine dingen in de omgeving tijdens een wandeling door het weiland of de polder...

Wandelen in de omgeving van Hoornaar

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar zijn er diverse wandelroutes mogelijk. Zo kunt u de knooppunten van het WandelRouteNetwerk aan elkaar verbinden, diverse routes in & rondom het dorp lopen. Of u stapt op de fiets/ in de auto om bij de Zederik, langs de Graaf of bij Kinderdijk een aantal kilometers te lopen. Natuurlijk zijn er ook diverse gezellige en authentiek stadjes in de omgeving te bezoeken.

Nel de Bruijn wandelt zelf ook veel en kan u dus tijdens uw verblijf ook adviseren & inspireren met mooie wandelroutes in de omgeving van Hoornaar.

Kortom: legio wandelroutes zijn er mogelijk vanuit Bed & Breakfast Hoornaar.

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

WANDELINSPIRATIE

TIP! (Avond) wandeling van ca 4km

Vanaf de oprit van Bed & Breakfast Hoornaar kunt u direct starten met een prachtige route die van harte aan te bevelen is om na aankomst of begin van de avond te lopen. Stevige schoenen zijn een aanrader om de wandeling van ca 4 km door het weiland, langs het water de Giessen, over onverhard pad en laatste stukje asfalt goed te volbrengen.

U volgt hier voor een deel de paaltjes van het WandelRouteNetwerk van provincie Zuid-Holland voor.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Pinkeveerse Brug
wandeling 8 km

Vanaf de B&B wandelt heeft u de optie om langs het natuurbad de Donk te gaan of via de Dorpsweg naar het centrum om vervolgens af te slaan richting Schelluinen/ Giessenburg. Afhankelijk van tijdstip en seizoen is een tussenstop bij IJsboerderij den Boer een aanrader.

Vanaf de Pinkeveersebrug vervolgt u de route langs een pittoresk weggetje en kunt u bij Theetuin HannesHeerlijkheid nog een stop maken.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Wandelroutes in de regio

Of u gebruik wilt maken van de paaltjes van het WanelRouteNetwerk, direct vanuit Bed & Breakfast Hoornaar wilt vertrekken of eerst met de auto/ fiets naar een stad wilt gaan voor een korte of langere wandeling. Er zijn tal van mogelijkheden vanuit het centraal gelegen Hoornaar.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.