Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

FOTO'S

Ontdek Bed & Breakfast Hoornaar in beelden

Inspirerende foto's van uw perfecte uitvalsbasis in Hoornaar

Het gastenverblijf bij Bed & Breakfast Hoornaar biedt een comfortabele en goed uitgeruste ruimte voor korte vakanties en weekenduitstapjes. Op de eerste verdieping vindt u een ruime zitkamer met een bank, twee fauteuils en een eettafel met vier stoelen. De kitchenette is voorzien van een kookplaat, een combimagnetron en een koelkast, zodat u zelf maaltijden kunt bereiden als u dat wenst. Daarnaast zijn er moderne voorzieningen zoals een televisie en wifi beschikbaar.

Het verblijf heeft ook een eigen badkamer, toilet en berging, allemaal op dezelfde verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met een ruim tweepersoonsbed, waar u kunt genieten van een goede nachtrust na een dag vol avonturen in de omgeving.

Bed & Breakfast Hoornaar biedt niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook handige voorzieningen zoals een eigen ingang, parkeerplaats, fietsenstalling en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden. Daarnaast kunt u ontspannen op het terras en genieten van de rustige omgeving.

Hieronder vindt u een visuele impressie van ons gastenverblijf:

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.