Welkom bij Bed & Breakfast Hoornaar

FIETSEN

Ontdek prachtige fietsroutes vanuit Bed & Breakfast Hoornaar, variërend in lengte en tijdsduur.

Ontdek het groene hart op de fiets

Bij ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ nodigen we u uit om het Groene Hart op de fiets te verkennen. Er zijn talloze mogelijkheden om uw tweewieleravontuur te beginnen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen rit van 20 km naar de Vestingsteden in Nieuwpoort of Gorinchem, een rustige tocht op een e-bike naar het Glasmuseum in Leerdam, of een sportieve racefietstocht van ongeveer 70 km naar de molens van Kinderdijk of de Biesbosch, wij hebben voor elk wat wils.

Onze gastheer, Koos de Bruijn, is een gepassioneerde fietser en kent de omgeving als geen ander. Tijdens uw verblijf staat hij klaar om u te adviseren en te inspireren met prachtige routes door de betoverende landschappen van de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. Hij deelt ook graag zijn tips over bezienswaardigheden en de beste plekjes om te genieten van thee, terrassen en restaurants langs uw fietsroute.

Kortom, of u nu korte of lange fietstochten wilt maken in het Groene Hart, ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ is de perfecte uitvalsbasis voor uw fietsavonturen. Laat ons uw gids zijn terwijl u de natuurlijke schoonheid en cultuur van deze prachtige streek ontdekt.

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

FIETSINSPIRATIE

Werelderfgoed Kinderdijk

Vanuit Hoornaar zijn er diverse mogelijkheden om naar de Molens van Kinderdijk te fietsen. Zo kunt u door de polder, langs de Graaf fietsen (via o.a. Bleskensgraaf) met diverse tussenstops en rustpunten. Over de dijk langs de Lek, met uitzicht over de vele schepen is ook echt een aanrader en goed te combineren met een tussenstop bij vestingstad Nieuwpoort of een lekkere lunch in de jachthaven in Streefkerk.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Rondje Zaltbommelse Brug

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar is het mogelijk om langs de Noord- en Zuidkant van de Waal een rondje Zaltbommel te fietsen. Diverse mooie uitzichten op de rivier en polder treft u tijdens deze route van ca 85 kilometer en er zijn tal van leuke rustpunten onderweg (o.a. Fort Vuren, centrum Zaltbommel, Woudrichem en Gorinchem), waar Koos & Nel de Bruijn u uit ervaring over kunnen adviseren.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Historische steden Vijfheerenlanden

In de gemeente Vijfheerenlanden liggen tussen de rivieren de Lek en de Linge de historische steden Ameide, Leerdam en Vianen. De steden en het unieke polderlandschap met uiterwaarden - dijken - molens - boerderijen vormen de perfecte mix voor kilometers fietsplezier. De moeite waard is zeker ook het natuurgebied de Zouweboezem, een nog onontdekte parel met een grote diverstiteit aan flora en faua

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Tarief 2020

Voor een overnachting in Bed & Breakfast Hoornaar betaalt u met ingang van 1 januari 2021 € 50,- per nacht voor de accommodatie, met een toeslag van € 15,- per persoon per nacht voor verblijf en ontbijt (excl. toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.)

Indien u net 2 personen komt, betaalt u dus € 82,60 voor een overnachting incl. ontbijt & toeristenbelasting.