Fietsen is leuk!

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar zijn er tal van fietsroutes te starten, variërend in lengte en tijdsduur.

Fietsen in het Groene Hart

Er zijn tal van mogelijkheden om vanuit ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ op de fiets naar toe te gaan. Zowel voor een mooie tocht van 20 km (bijvoorbeeld een bezoek aan de Vestingsteden in Nieuwpoort & Gorinchem), een landelijke toch met een e-bike richting het Glasmuseum in Leerdam of op de racefiets richting de molens van Kinderdijk (ca 70 km) of de Biesbosch.

Koos de Bruijn stapt zelf wekelijks op de racefiets en kent de omgeving dan ook als geen ander. Hij kan u tijdens uw verblijf adviseren & inspireren met mooie routes in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. Tevens kan hij tips geven over bezienswaardigheden en theetuinen/ terrassen/ restaurants op de route.

Kortom: voor zowel korte als langere fietstochten in het Groene Hart is ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ een ideale uitvalbasis.

Wandelen in de omgeving van Bed & Breakfast Hoornaar?
Wandelinspiratie

Fietsarrangement Hollands Glorie

VVV Zuid-Holland heeft een voordelig fietsarrangement samengesteld om fietsend en varend te genieten van Dordrecht en de regio.
Een dag lang vrij vervoer op de waterbus maakt het mogelijk veel kilometers te maken en te genieten van Hollands Glorie.

De Molens van Kinderdijk

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar zijn er diverse mogelijkheden om naar de Molens van Kinderdijk te fietsen. Zo kunt u langs de Graaf fietsen (via Bleskensgraaf), maar ook via Vestingstad Nieuwpoort langs de Lek.

Fietsroute 85 km: Hoornaar – Zaltbommel

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar is het mogelijk om langs de Noord- en Zuidkant van de Waal een rondje Zaltbommel te fietsen.

Vragen?

reCAPTCHA
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt. Als u onze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Voor meer info verwijzen we u naar de privacy verklaring van Bed & Breakfast Hoornaar.
Annuleren