Fietsen is leuk!

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar zijn er tal van fietsroutes te starten, variërend in lengte en tijdsduur.

Fietsen in het Groene Hart

Er zijn tal van mogelijkheden om vanuit ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ op de fiets naar toe te gaan. Zowel voor een mooie tocht van 20 km (bijvoorbeeld een bezoek aan de Vestingsteden in Nieuwpoort & Gorinchem), een landelijke toch met een e-bike richting het Glasmuseum in Leerdam of op de racefiets richting de molens van Kinderdijk (ca 70 km) of de Biesbosch.

Koos de Bruijn stapt zelf wekelijks op de racefiets en kent de omgeving dan ook als geen ander. Hij kan u tijdens uw verblijf adviseren & inspireren met mooie routes in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. Tevens kan hij tips geven over bezienswaardigheden en theetuinen/ terrassen/ restaurants op de route.

Kortom: voor zowel korte als langere fietstochten in het Groene Hart is ‘Bed & Breakfast Hoornaar’ een ideale uitvalbasis.

Ja, ik wil een reservering maken bij Bed & Breakfast Hoornaar

FIETSINSPIRATIE

Werelderfgoed Kinderdijk

Vanuit Hoornaar zijn er diverse mogelijkheden om naar de Molens van Kinderdijk te fietsen. Zo kunt u door de polder, langs de Graaf fietsen (via o.a. Bleskensgraaf) met diverse tussenstops en rustpunten. Over de dijk langs de Lek, met uitzicht over de vele schepen is ook echt een aanrader en goed te combineren met een tussenstop bij vestingstad Nieuwpoort of een lekkere lunch in de jachthaven bij De Limonadefabriek in Streefkerk.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Rondje Zaltbommelse Brug

Vanuit Bed & Breakfast Hoornaar is het mogelijk om langs de Noord- en Zuidkant van de Waal een rondje Zaltbommel te fietsen. Diverse mooie uitzichten op de rivier en polder treft u tijdens deze route van ca 85 kilometer en er zijn tal van leuke rustpunten onderweg (o.a. Fort Vuren, centrum Zaltbommel, Woudrichem en Gorinchem), waar Koos & Nel de Bruijn u uit ervaring over kunnen adviseren.

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.

Historische steden Vijfheerenlanden

In de gemeente Vijfheerenlanden liggen tussen de rivieren de Lek en de Linge de historische steden Ameide, Leerdam en Vianen. De steden en het unieke polderlandschap met uiterwaarden - dijken - molens - boerderijen vormen de perfecte mix voor kilometers fietsplezier. De moeite waard is zeker ook het natuurgebied de Zouweboezem, een nog onontdekte parel met een grote diverstiteit aan flora en faua

Klik op onderstaande button voor het ontvangen van deze route en/ of andere tips.